Здравейте колеги понеже съм нов в форума и искам да чуя мнения относно моя проблем.Колата е с нова турбина рециклирана в адлер ауто преди и сега при форциране на место продължетелно колата пуши синъо,сивкаво и малко черно.Така въпроса ми е от къде и при кой да се закара в София да се прегледат нещата точно без да ме вкарат в безсмислени ремонти по нея.Колата иначе върви прилично няма чип само е със спрян егр софтуерно.Очаквам мнения?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори масло алфа 147 1.9жтд 8v
Collapse
X
-
Може да е останало масло от счупването на старата турбина и сега да го чисти, колко е минало от монтажа на новата турбина?Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
-
Около 150км.но продължава да си пуши като се форцира около 2000оборота като се кара имам чувството че пуши по малко от колкото на место.Скора ще го пробвам на дълго около 500км.и ще видя колко ми е изгоряла.За сега карам само в София.Даже покрай това ми се появи друго когато е студена още ми капи от долната част на помпота трябва и да се сменят уплатненията
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko9333 Покажи съобщениеЗдравейте колеги понеже съм нов в форума и искам да чуя мнения относно моя проблем.Колата е с нова турбина рециклирана в адлер ауто преди и сега при форциране на место продължетелно колата пуши синъо,сивкаво и малко черно.Така въпроса ми е от къде и при кой да се закара в София да се прегледат нещата точно без да ме вкарат в безсмислени ремонти по нея.Колата иначе върви прилично няма чип само е със спрян егр софтуерно.Очаквам мнения?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Маркуча на отдушника/маслените пари, който е след дебитомера към турбото го откачи от скобата и вземи едно шише половинка от минерална вода и в горния край на шишето направи една дупка колкото да влезе маркуча от парите и не завивай капачката. Затапи дупката, от която си извадил маслените пари с нещо, ама гледай да не вземе да падне вътре. Може да сложиш друг маркуч там и да сложиш един винт да запуши другата страна. Закрепи шишето там надолу да си седи и покарай така няколко дена, като задължително покарай мъжката по някой път със завой. Ако има картерна вентилация и мотора гори масло, то шишето ще се пълни и ще разбереш дали е в него проблема. Лесно е за правене, не отнема пари и много време.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
Comment